Zoek
Alle Categorieën
  Menu Close

  Over ons

  Over Profile-Flevobanden

  Historie van Profile

  De historie van Profile gaat terug naar 10 augustus 1989. Op dat moment richtten drie ondernemers, Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof een verkoopgerichte organisatie voor bandenservicebedrijven op. De internationaal georiënteerde organisatie ging van start onder de naam ’Profile Tyrecenter’, met als bedrijfsvorm een coöperatieve vennootschap. Het toenmalige ondernemingsplan behelsde een commercieel samenwerkingsconcept, welke al zeer snel succesvol bleek te zijn. Immers de kracht van het zelfstandig ondernemerschap werd gecombineerd met de schaalvoordelen van een grote organisatie.

  Ook voor autobanden en onderhoud

  Bij Profile Emmeloord, Flevobanden ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden.

  Profile-Flevobanden de bandenspecialist

  Wij bij Profile Emmeloord zijn nog een stapje verder gegaan in specialisatie en zijn ook gespecialiseerd in landbouw & industrie. Door een groot aantal eigen voorraad in landbouw & industrie banden zijn wij een begrip geworden in deze sector.

  Een sterk team van Profile-Flevobanden staat dagelijks voor u klaar voor montage van trekkerbanden, grondverzetmachines en landbouwmachines. Maar ook voor personenauto’s, bestelwagens & vrachtwagens. In 2022 is er een extra werkplaats geopend voor bandenwissel voor grote machines zoals trekkers, vrachtwagens, rooiers etc.

  Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK-keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile-Flevobanden? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

  Profile Emmeloord, Flevobanden ​staat graag voor je klaar.